Skip to main content
Växjö

Fransar & Bryn

Genom att ge dina fransar och bryn rätt färg kan du få dem att framstå som fylligare, mer definierade och markerade. Du kan också spara tid på morgonen genom att slippa använda mascara och brynprodukter. Färgningen är långvarig och ger dig ett långvarigt resultat, vilket gör att du kan njuta av dina vackra fransar och bryn under flera veckor.

Oavsett om du vill ha en subtil förstärkning av dina naturliga färger eller om du vill experimentera med djärvare nyanser, finns vi här för att hjälpa dig att uppnå önskat resultat.

Färga & Forma

 • Brynfärgning & formning
  355 kr

  30 min

 • Fransfärgning & brynformning
  355 kr

  30 min

 • Frans- & brynfärgning samt formning
  455 kr

  40 min

Lash & Brow Lift

 • Lash Lift med fransfärgning
  1 025 kr

  70 min

  Denna behandling är för dig som vill lyfta, böja upp och färga dina fransar. Detta ger en känsla av ett piggare öga.

 • Lash Lift med frans- & brynfärgning + formning
  1 250 kr

  90 min

  Förutom att lyfta, böja upp och färga dina fransar, färgar och formar vi även dina bryn efter önskemål i denna behandling.

 • Brow Lift
  560 kr

  50 min

  En behandling för dig som vill få brynen att ligga på plats eller som vill ha känslan av stora ögonbryn. Brynen permanentas och du kan själv enkelt styla dem som du önskar hemma. I behandlingen ingår även färgning och formning av brynen samt avslutande keratine-behandling för att resultatet ska hålla längre.

 • Lash Lift & Brow Lift
  1 490 kr

  90 min

  Denna behandling är för dig som vill lyfta och böja upp dina fransar och samtidigt ge brynen samma behandling, för att sedan formas efter dina önskemål. I behandlingen ingår färgning av både fransar och bryn.

Med omtanke för din komfort och tid.

Flera av dessa behandlingar erbjuder både Moa och Malin. Välj utförare via Boka direkt.