Skip to main content
Växjö

Hårklippning

Frisyrer är vår passion – förvandla ditt hår till en sann reflektion av din personlighet.

På M-OAS strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa upplevelser. Vi använder endast produkter av hög kvalitet och håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom hår och klippning. 

Klippning Växjö

Utefter dina önskemål skapar vi en klippning som framhäver dina ansiktsdrag och får dig att känna dig fantastisk. Oavsett om du föredrar en trendig och modern look, en tidlös klassiker eller en unik stil, gör vi vårt yttersta för att förverkliga din vision.

Besök M-OAS frisörsalong i Växjö och upplev en hårklippning som är skräddarsydd speciellt för dig.

Klippning Växjö
Dam & Herr

 • Klippning
  650 kr

  60 min

  Detta är den vanligaste utav våra klippningar. Här ingår schamponering och en lättare styling.

 • Putsklippning
  380 kr

  30 min

  Detta är en klippning för dig som har kort hår och som kommer till oss med 3-4 veckors mellanrum. Kom med nytvättat hår då det inte ingår tvättning i denna klippning.

495 kr
Klippning Barn

Upp till 10 år
45 min

1 350 kr
Håruppsättning

Bröllop / Student / Bal / Fest
90 min

625 kr
Tvätt & Föning

45 min

Hårfärgning
Klipp & Färg

 • Färg av utväxt
  1 250 kr

  90 min

 • + klippning
  1 650 kr

  120 min

 • Färg kort hår
  1 460 kr

  90 min

 • + klippning
  1 870 kr

  140 min

 • Färg medellångt hår
  1 595 kr

  100 min

 • + klippning
  2 200 kr

  170 min

 • Färg långt hår
  1 980 kr

  135 min

 • + klippning
  2 450 kr

  180 min

Med omtanke för ditt hår och din tid.

Moa Strandberg
f.d. Moa Svantesson
Frisör Växjö

Min dröm om att öppna en egen frisörsalong i Växjö har funnits ända sedan jag började med frisöryrket. Under våren 2023 blev den drömmen verklighet. När du kliver in genom dörren på M-OAS är min ambition att du ska mötas av en varm och välkomnande atmosfär. Jag har lagt stor vikt vid att skapa en lugn och avslappnad miljö, där du kan koppla av och känna dig som hemma. 

Som frisör är det viktigt för mig att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och styling. Jag investerar kontinuerligt i vidareutbildning för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga resultatet. Oavsett om du behöver en klippning, en förändring av hårfärg eller en vacker uppsättning inför en speciell händelse, kan du lita på att jag kommer att ge dig en personlig behandling.

Utöver mina frisörtjänster erbjuder jag också vaxning, fransar och bryn och ett utbud av professionella hårvårdsprodukter av hög kvalitet. Jag hjälper dig gärna att hitta de produkter som passar bäst för din hårtyp och dina specifika behov, så att du kan bibehålla din nya frisyr och vårda ditt hår på bästa sätt.